Matteo Skrtel Kitaplığı

Matteo Skrtel Kitaplığı

Vakfımız tarafından yürütülmekte olan Okul Kitaplığı projesi için bu hafta Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeydik. Sındırgı ilçesine bağlı İBRAHİM ETHEM AKINCI İlkokulu’nda okul kitaplığı projemizi hayata geçirmek için yaklaşık 1000 kitap ve zeka oyunlarımızla birlikte okulumuza ziyaretimizi gerçekleştirdik. Okul müdürümüz Sn. Eyüp TEPE ve Sındırgı Halk Eğitim Müdürü Sn.İbrahim IŞIK ile okulumuzun değerli öğretmenleri ile birlikte kitaplığımızın kurulumunu gerçekleştirdik. Kurulum esnasında bizlere yardım eden özel eğitim uzmanı öğretmen arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz.

 

Özel Eğitim Uzmanı Öğretmenlerimiz

Yaklaşık 1000 kitap ve zeka oyunlarımızın kurulumunu tamamladıktan sonra okuldaki öğrecilerimizi kitaplıkla buluşturduk.Okullarında ki yeni kitapları ve zeka oyunlarını gören çocuklarımız bu faaliyetimizden çok mutlu olduklarını ve okul kitaplığının sponsoru Martin SKRTEL ‘e teşekkürlerini ilettiler.

İBRAHİM ETHEM AKINCI İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ

Bizler de İSEV olarak eğitim ve spor alanında destekleme faaliyetlerimizde bizlere sponsor olan , zorlu şartlarda eğitim öğrenimine devam eden çocuklarımızı daha çok kitap , eğitim, spor ve hayatının daha birçok alanında desteklemek için faaliyetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz . Bu süreçte yanımızda maddi ve manevi anlamda destek olan bağışçılarımıza yürekten teşekkür ederiz . Daha nice güzel projelerde görüşmek dileğiyle…

shares